Om Mendeleo

Vi som driver Mendeleo heter Kristin Hägglöf och Kristoffer Pettersson. Tillsammans har vi mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med utbildningar. Vi vill genom Mendeleo sprida kunskap som gör praktiskt nytta i arbete med människor.

Men Mendeleo består i huvudsak av alla kompetenta föreläsare som håller kurserna. Om du själv föreläser och är nyfiken på hur Mendeleo kan hjälpa dig med dina utbildningar så är du välkommen att titta närmare på hur ett samarbete kan se ut.

Kristin Hägglöf

Jag har lång erfarenhet av att sköta, administrera, fixa och trixa med utbildningar som riktar sig till professionella yrkesutövare inom en rad olika kunskapsområden.

Det är mig du framförallt kommer att ha kontakt med i frågor som rör din kurs eller utbildning. Jag svarar på frågor, skickar ut information, påminner dig inför kursstart och ser till att ordna mycket av det praktiska som rör din utbildning.

Kristoffer Pettersson

Jag är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av kliniskt arbete, handledning och utbildning till personal inom vård, omsorg, skola och socialtjänst.

Det är mig du framförallt kommer att ha kontakt med gällande samarbetsprojekt, utbildningsidéer, uppdragsutbildningar eller andra typer av samarbeten med oss på Mendeleo. Du träffar mig också som föreläsare och kursansvarig på flera av våra kurser.

info@mendeleo.se

Kristin Hägglöf

070 - 144 80 68

Kristoffer Pettersson

073 - 556 37 48